cum poate o persoana fizica sa dovedeasca faptul ca un avocat a refuzat sa-i elibereze chitanta pentru banii pe care ii cere in repetate randuri cu ocazia fiecrui proces. Refuzat este cam mult , mai mult dus cu zaharelul ca sa vedeti ca o rezolvam etc. etc. dar nu se mai rezolva . care este institutia care poate sanctiona aceste fapte si nu o face ca astfel de avocati sunt in toata tara dar nu am auzit de nici unul sanctionat .
Nu spun ca nu ar fi si avocati dar tind sa cred ca cei incorecti sunt mai multi ;)
Buna ziua !
Nu spuneti lucruri noi , referitor la comportamentul sau prestatia unor avocati !
Nu va asteptati sa gasiti vreo intelegere sau rezolvare la Barou sau mai sus .... , se stie de aceasta practica !
Unii care zic ca reprezinta o parte care i-a platit , de fapt se inteleg in particular cu , partea adversa ( de fapt cu aparatorul partii adverse ) , si astfel ...,,suge de la 2 oi "", sau...la urmatorul proces o sa fie invers , colegul lui o sa-l ajute ( exista o vorba care o tot folosesc ....,,minunatii ''avocati : ,,eu , nu am pierdut niciun proces , doar clientii mei au pierdut ! ''
...Sa va zic si eu o patanie : ..cand am incheiat un contract cu o minunata ...avocata mi-a zis ca onorariul este ......X lei ! , am platit ! ...lungindu-se procesul mai mult de un an de zile (din cauza vacantelor , expertizelor neefectuate si a multor factori , aceasta mai solicita o anumita suma de bani , egala cu prima !
..cand am incheiat contractul de asistenta juridica , nu a fost specificat si nu s-a discutat faptul ca daca procesul se termina intr-un termen onorariul este unul , iar daca sunt .. 10-12 termene, onorariul este altul .....!!
Asa ca .....am trimis-o la plimbare !!!
buna ziua tuturor,aproape in fiecare sfarsit de saptamana gasim cate o categorie sociala de injurat,medici,avocati,etc.dar va intreb pe toti :ce facem noi ceilalti ca sa nu ni se intample asemenea lucruri?MERGEM LA VOT CU OCHELARI PNTRU RAZE ULTRAVIOLETE.
Taxa de barou
irinman
Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)