avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA- afacere crestere gaini
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA- afacere crestere gaini

Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat ca sa deschid, prin PFA-ul detinut o ferma de gaini outoare? Ce avize sunt necesare? Care sunt conditiile şi daca un numar mai mare de 500 gaini cere indeplinirea altor conditii.
Va multumesc-

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile RobertAndrei RobertAndrei Buna ziua , am o ruda care ar dorii niste informatii , desigur imediat m-am gandit la acest site , el vrea sa isi deschida o ferma pentru gaini ouatoare , are ... (vezi toată discuția)
Firma cristina.00 cristina.00 as dori sa imi deschid o firma avand ca obiect de activitate comercializarea produselor de patiserie, etc....ce ma sfatuiti sa deschid: S.R.L sau altceva? ce ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de producator pentru srl amalia71 amalia71 Buna ziua, intentionez infiintarea unei micro-ferme eco pt gaini ouatoare cu scopul comercializarii oualelor. Micro-ferma o doresc sa functioneze ca SRL. ... (vezi toată discuția)