avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

Buna ziua , am o ruda care ar dorii niste informatii , desigur imediat m-am gandit la acest site , el vrea sa isi deschida o ferma pentru gaini ouatoare , are deja o firma srl si dispune de o suma de 10 000 de euro, dansul ar dorii o ferma mare cu echipamente necesare si asa mai departe , vreau sa va intreb cati bani ar putea primii pentru asa ceva . Va multumesc anticipat B-)
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:47, 5 Februarie 2015
file:///C:/Users/666/Desktop/OTIMMC%202015/Masura-04-Investitii_in_active_fizice.pdf
Aceasta masura poate sa va lamureasca.
In principiu dansul trebuie sa aiba minim 8000 SO , ceea ce pentru gaini ouatoare inseamna cam 400 capete. finantarea in principiu este de 50%, deci dansul va trebui sa aiba mai multi bani. Recomandarea mea este de a merge la oficiul AFIR din judet pentru detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta minima fata de localitate a fermelor de porci radu_nistor radu_nistor Buna ziua, Deoarece autoritatile noastre nu au reusit sa dea niste raspunsuri concrete si totusi ne-au asigurat ca torul este conform legislatiei in ... (vezi toată discuția)
Srl-d in 3-4 zile? robert_11 robert_11 Dupa cum bine cred ca stiti, incepand de maine se da drumul la Programul Pentru Stimularea Infiintarii Si Dezvoltarii Microintreprinderilor De Catre ... (vezi toată discuția)
Furt sau delapidare? daniel_gl_84 daniel_gl_84 buna seara, in februarie anul trecut eram angajat in functia de agent comercial la o societate comerciala. am picat in mirajul jocurilor de noroc si mi-am ... (vezi toată discuția)