avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator de bloc care fura pe rupte..
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator de bloc care fura pe rupte..

Cine in afara de primarie poate face un control inopinant unei administratore de bloc care fura din banii nostrii,ne pune penalizari la penalizari...nu vrea sa ne arate facturile de la furnizori...tot comitetul de cenzori sunt mana in mana,...la primarie are relatii...va rog daca stie cineva ce pasi si unde trebuie sa apelam.
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 21:20, 14 Martie 2013
Va recomand o plangere penala
Daca aveti indicii ca sunt incalcate dispozitiile in domeniu,aveti dreptul sa contractati personal expertiza financiar contabila prin persoana specializata si acreditata CECCAR,cu care puteti negocia obiectivel,intinderea verificarii si pretul de cost
va multumesc.o sa incerc si asta!
Nu ati precizat concret situatiile in care "ne pune penalizari la penalizari..:
daca exista sume neachitate in termneul stabilit,asociatia de proprietari ,in temeiul disp art 49 din L nr 230/2007
are dreptul sa aplice penalitati pentru orice suma cu titlu de restanta,afisata pe lista de plata

Trebuie sa aveti in vedere ca aministratorul de imobil in calitate de simplu angajat al asociatiei de proprietari detine competenta strict de executie dispozitii ale adunarii generale ale presedintelui si comitetului executiv
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces,la cerere ,la orice document al acesteia

In temeiul disp art 12 A c si d din Hg nr 1588/2007
proprietarii au dreprtul sa conteste lista de plata in termen de 10 zile de la afisare acesteia
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
am cerut in repetate randuri sa ne arate si sa ne dovedeasca ,prin facturi catre furnizori si penalitatile catre acestia,insa de fiecare data invoca motivul ca le-a uitat acasa...pt ca administratora tine toate actele acasa.Penalitatile sunt mai mari decat sumele restante la noi la asociatie.Faptul ca fura,intradevar trebuie demonstrat printr-o expertiza contabila facuta de ,,cine trebuie" si inopinant,pt ca tabele de intretinere ,datoriile catre furnizori ,etc. afiseaza o suma iar cele de acasa sunt cele valabile.

Alte discuții în legătură

Administratorul asociatiei de locatari Mychaela24 Mychaela24 Buna ziua, numele meu este Mihaela si am o mare nelamurire cu privire la administratora asociatie de locatari. Toate problemele au inceput acum 1 an de zile, ... (vezi toată discuția)
Penalitati la o asociatie de proprietari carymen carymen buna, tuturor! am o asociatie de proprietari unde domnul administrator pentru neplata la scadenta a calculat penalitati de 0,2%pe zi intarziere(cf.aga), dar in ... (vezi toată discuția)
Plata penalitati chiar daca esti cu obligatiile la zi regatzeanu regatzeanu Sunt cu plata obligatiilor la zi dintotdeauna. Nelamurirea mea este legata de faptul ca suma de plata include si o valoare colectata de la mine pentru a ... (vezi toată discuția)