avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa - facturi emise dupa intrarea in insolventa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa - facturi emise dupa intrarea in insolventa si neachitate

Buna ziua,

Colaborez cu o societate care se afla in procedura reorganizarii (insolventa), doar ca de 5 luni nu-mi mai plateste serviciile prestate.

Ce mijloace legale am sa recuperez sumele de bani ( nu sunt mari, dar pt ca e o firma mica ne afecteaza)?

Ma mai indrepta in instanta ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: esso , utilizator 21:49, 18 Martie 2013
Creanţa pe care o aveţi asupra societăţii s-a născut după deschiderea procedurii insolvenţei? Dacă da, conform prevederilor legale orice angajament contractual făcut în perioada procedurii se face numai cu aprobarea administratorului judiciar. Vă propun să luaţi legătura cu administratorul judiciar al societăţii deoarece orice plată se face numai cu avizul acestuia.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
Lucian Huzum, Consilier juridic
si eu am o situatie asemanatoare,administratorul judiciar de cele mai multe ori nu colaboreaza pentru ca e prieten cu patronul iar noi cu firmele mici ce putem face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise ulterior intrarii in insolventa advsys advsys buna ziua, care este procedura recuperarii debitului restant daca firma este in insolventa iar societatea noastra a emis facturi ulterior intrari in ... (vezi toată discuția)
Insolventa carmen beladona carmen beladona sunt creditor la o firma x. Luna viitoare este fondul pentru firma debitoare y care are un singur patron si adiministrator care a falimentat mai multe firme. ... (vezi toată discuția)
Activitatea in procedura de insolventa simonia80 simonia80 Daca o societatea a cerut insolventa,administratorului i s-a ridicat dreptul de administrare si totul este coordonat de administratorul judiciar,societatea are ... (vezi toată discuția)