avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Persoane fizice autorizate - pot prelua actele mamei, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Persoane fizice autorizate - pot prelua actele mamei, care e autorizata p.f.a., pe numele meu?

Buna ziua, vreau sa preiau de la mama mea pe numele meu documentele de la p.f.a cu care desfasoara o activitate independenta. As dori sa stiu cum se procedeaza.

Interventie moderator: va rog sa nu mai scrieti cu majuscule deoarece e mai dificil la citit. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
trope_doi, utilizator
Pai nu se poate. PFA este format din Nume Prenume plus sufixul PFA... Nu e SRL sa l cumperi sau vinzi...
MULTUMESC!
poti doar sa-ti infiintezi propriul PFA , nu se poate prelua , PFA fiind autorizarea data peroanei fizice sa desfasoare o activitate .
VA ROG FRMOS SA IMI COMUNICATI PASII CARE TREBUIESC FACUTI PENTRU INFIINTAREA P.F.A
Aveti aici toate detaliile necesare infiintarii unui PFA.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor cicea cicea am un pfa desfasor activitatea fara acordul vecinilor enevoie de el sa-u nu mentionez fac zgomot vulcanizare.moara (vezi toată discuția)
Schimb titular credit ipotecar madeira madeira se poate schimba titular unui credit imobiliar cu ipoteca? mentionez ca nu sunt restante (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)