avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE INMATRICULARE AUTOTURISM LEASING
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE INMATRICULARE AUTOTURISM LEASING

am cumparat in leasing un autoturism in martie 2009 care la acea data era scutit de taxa de inmatriculare, anul acesta am terminat contractul de leasing si am mers sa inmatriculez masina si surpriza! pana nu am platit taxa de inmatriculare nu am putut sa o inmatriculez( masina e un renault symbol pe motorina-taxa fiind de 2790 ron)
POT SA RECUPEREZ BANII?
multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Noua inmatriculare madalynio madalynio Am achizitionat un tiguan pe data de 25.07.2013,masina a fost in leasign din anul 04/2009,si pe data de 26.06.2013 s-a terminat leasingul si primul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto, timbru mediu etc. Georgica112 Georgica112 Bună ziua. În anul 2015 luna martie am achiziționat un autoturism marca Renault Laguna 3 an fabricație 2010. Mașina a fost adusa din Franța de către un ... (vezi toată discuția)