avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto, timbru mediu etc.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto, timbru mediu etc.

Bună ziua. În anul 2015 luna martie am achiziționat un autoturism marca Renault Laguna 3 an fabricație 2010. Mașina a fost adusa din Franța de către un cetățean din Pitești el sa judecat cu statul și nu a plătit acea taxa de înmatriculare pe România. Asa ca a putut înmatriculare mașina. În anul 2015 am cumpărat-o eu de la el dar eu am plătit taxa de înmatriculare la taxe și impozite din sector 5 București din Calea 13 septembrie. Am plătit suma de 3200 lei. Întrbare: Când pot depune acea cerere pt. recuperarea taxei?
Cel mai recent răspuns: Georgica112 , utilizator 09:35, 17 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicole slb_florin slb_florin Legea 9/2012 privind taxa pentru emisii poluante de la autovehicole a fost suspensata pana la 1 ianuarie 2013 conform OUG 1/2012. De ce se percepe in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare valentina_avram valentina_avram In anul 2009 am achizitionat autoturismul Mitsubushi Pajero de la un dealer. Anul de fabricatie al masinii este 2008. Dupa achizitionare fiind luat pe ... (vezi toată discuția)
blocarea dosarului de dauna in departamentul juritic fara solutionare florinholod florinholod Buna ziua! Pe data de 15-07-2012 am achizitionat un autoturism de la numitului X domiciliat Romania,marca Renault Laguna,inmatriculat pe Bulgaria pe numele ... (vezi toată discuția)