avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa prima inmatriculare

In anul 2009 am achizitionat autoturismul Mitsubushi Pajero de la un dealer.
Anul de fabricatie al masinii este 2008.
Dupa achizitionare fiind luat pe leasing am primit o factura de la ei cu suma de 5200 euro, reprezentand taxa de prima inmatriculare, pe care am achitat-o.
Mentionez ca masina are carte de indentitate facuta si stampilata de RAR Bucuresti fiind al altui dealer (primul care a adus-o in tara).
Fiind din jud. Hunedoara, si plata facandu-se la trezoreria Bucuresti, la prima infatisare din Deva tribunalul l-a declinat la Bucuresti, spunand ca el este competent in acest caz de plata.

Intrebarea mea este: Crede-ti ca am sanse de recuperare a taxei?
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:25, 4 Octombrie 2013
Doar daca actiunea a fost introdusa la Tb HD inainte de 1 martie 2013, aveti mari sanse de recuperare a taxei. Altfel, de regula se respinge cererea pe admiterea unei exceptii....success.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Am si eu o intrebare. In urma cu cateva luni am achizitionat prin contract de vanzare-cumparare( incheiat la o firma autorizata) o masina second hand adusa ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)
Prelungire autorizare circulatie provizorie in urma contestarii in instanta a taxei e poluare mihai mihai mihai mihai In luna octombrie 2008 am achizitionat din Germania un autoturism Opel Zafira fabricatie 2000, motor de 1995 cmc.In urma eliberarii CIV de catre RAR, AFP Bacau ... (vezi toată discuția)