avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garda spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garda spital

lucrez intrun spital privat. astazi am fost instiintat ca va fi infiintata a doua linie de garda, oncall, la domiciliu, in afara orelor de lucru, cu mai multe atributii si obligatii din partea mea ce nu sunt prevazute in fisa postului, si fara a fi remunerate sau cu zile libere compensatorii. si asta in conditiile in care, alte specialitati care au fost instiintate ca vor efectua aceste garzi vor fi remunerate pentru fiecare interventie.
intrebarile mele sunt:
1. dreptul la odihna si recuperare dupa programul de lucru nu este incalcat?
2. nu este discriminare faptul ca unii vor fi remunerati iar ceilalti nu?
3. cum ma pot obliga sa accept aceste garzi si cum pot contracara acest lucru?
4. in eventualitatea ca refuz efectuarea acestor garzi si voi fi concediata care este procedura legala prin care ii pot actiona in judecata?

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare garda medic? Unu234 Unu234 Buna ziua! Sunt medic specialist si efectuez garzi la domiciliu la un spital judetean, fiind angajat in ambulatoriu integrat. Am facut luna trecuta o adresa ... (vezi toată discuția)
Garzi medicina interna sviderka sviderka Sunt medic medicina interna Spitalul Oravita care are 2 linii de garda de interne si chirurgie. Mentionez ca sunt 3 specialisti interne 2 medici pneumologi si ... (vezi toată discuția)
Garzi medici domiciliu crysy1981 crysy1981 Buna seara , sunt medic angajata la spital de stat cu norma intreaga 8 ore pe zi . Specialitatea mea este anestezie si terapie si spitalul este un spital ... (vezi toată discuția)