avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garzi medicina interna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garzi medicina interna

Sunt medic medicina interna Spitalul Oravita care are 2 linii de garda de interne si chirurgie. Mentionez ca sunt 3 specialisti interne 2 medici pneumologi si un dermatolog pe linia de garda interne,in aceste conditii medicul pediatru sau medicul ATI au dreptul sa faca garda pe aceasta linie. totodata medicii ginecologi pot face garda pe linia de chirurgie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 9 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se are in vedere organizarea interna a spitalului.
In mod logic, garda poate fi asigurata de medicul specializat in linia de garda pe care este programat si care la nevoie sa poata asigura interventia medicala necesara. Altfel, ce rost mai are garda ?!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti :
Regulamentul privind timpul de muncă, organizarea şi efectuarea gărzilor în unităţile publice din sectorul sanitar , art.22 si urm.
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc,deci raspunsul este nu adica pediatrul si medicul Ati nu pot face garzi pe linie de interne cu 90 paturi si minim 4 specialisti ,desi .... se poate
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
sviderka, utilizator
Care este calea de contestare a efectuarii garzilor de medicul Ati si a pediatrului pe linia de garda de interne ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza conducerea spitalului in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

Alte discuții în legătură

Reglementări gărzi a.t.i. 3xil3 3xil3 buna seara.imi puteti spune va rog de cati medici in specialitatea anestezie si terapie intensiva este nevoie pentru efectuarea de garzi intr-un spital de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt medic specialist dermatolog într-un spital orășenesc, ... RalucaArhip RalucaArhip Buna ziua. Sunt medic specialist dermatolog într-un spital orășenesc, încadrat pe ambulatoriu, fara secție cu paturi. Până acum nu am făcut gărzi, dar ... (vezi toată discuția)
Garzi medici domiciliu crysy1981 crysy1981 Buna seara , sunt medic angajata la spital de stat cu norma intreaga 8 ore pe zi . Specialitatea mea este anestezie si terapie si spitalul este un spital ... (vezi toată discuția)