avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garzi medici domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garzi medici domiciliu

Buna seara , sunt medic angajata la spital de stat cu norma intreaga 8 ore pe zi . Specialitatea mea este anestezie si terapie si spitalul este un spital orasenesc care are doua linii mari de garda chirurgicala si medicala . Eu efectuez 6 garzi pe linia medicala . Este lege care ma obliga sa efectuez garzi la domiciliu ? Am un coleg anestezist care si el efectueaza garzi pe linia medicala 5-6, spre deosebire de mine , el locuieste acolo , el isi pune si garzi la domiciliu. Eu nu am domiciliul stabil in ineu fac naveta. Ca angajat al spitalulul cu norma intreaga cate garzi trebuie sa fac obligatorii? Multumeac
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
crysy1981, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 31 Ianuarie 2019
Vedeti Regulamentul din 1 iulie 2004 privind timpul de muncă, organizarea şi efectuarea gărzilor în unităţile publice din sectorul sanitar - art.4 -
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garzi medicina interna sviderka sviderka Sunt medic medicina interna Spitalul Oravita care are 2 linii de garda de interne si chirurgie. Mentionez ca sunt 3 specialisti interne 2 medici pneumologi si ... (vezi toată discuția)
Numarul obligatoriu de garzi BogdanFlorin97 BogdanFlorin97 Buna ziua, conform Capitolului 2, ART 33(2) din Organizarea și efectuarea gărzilor în unități publice din sectorul sanitar, un medic rezident este obligat ... (vezi toată discuția)
Garzi obligatorii pentru medici BogdanFlorin97 BogdanFlorin97 In anul 2016 medicii trebuiau sa semneze doua contracte de munca privind garziile, cel obligatoriu de 20 de ore si unul privind garziile ... (vezi toată discuția)