avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala,informatii despre stadiul unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala,informatii despre stadiul unui dosar…Termen raspuns cerere stadiu dosar

In urma cu 10 luni am facut o plangere penala la politie,un caz din asta clasic inselaciune,manipulare la portofel,furt de identitade,vrajitorie si posedare satanica cu pasaportul,cum nu prea se intampla nimic concret am zis sa ma interesez,am facut o vizita la procuratura si am depus o cerere despre stadiul dosarului,acolo toate bune frumoase, timpul a trecut da scrisoarea despre cum decurg incantatiile intazie sa apara.
Intrebare.
1.Care este termenul legal pentru a primi un raspuns, au trecut aproximativ 4 saptamani.
2.Daca nu primesc nici un raspuns ce trebuie sa fac,ma duc la OPC,mai depun o cerere,care este procedura...
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
Laurentiu-Claudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laurentiu-Claudiu , utilizator 09:47, 13 Martie 2013
Mai depuneti o cerere daca nu primiti raspuns.
OPC nu va poate ajuta.
Cum adica "posedare satanica cu pasaportul" ?
Adica atunci cand faptasul foloseste documentele de identitate in original pentru a obtine foloase materiale,castiga increderea prin tehnici de manipulare perverse,se filmeaza singur fara sa isi dea seama, numai un posedat se filmeaza singur la furat,de aici si denumirea posedare satanica cu pasaportul….
Nu stie nimeni de ce nu am primit nici un raspuns, am inteles de pe acest forum ca nu exista termen exact pentru solutionarea unei plangeri, ma gandesc ca totusi trebuiau sa imi trimita o scrisoare ceva,chiar daca scriau acolo ca se face cercetare ma simteam si eu mai bine, de ce sa imi faca una ca asta, daca mai fac o cerere si tot asa nu imi raspunde nimeni ce pot sa fac,unde sa ma duc…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnsusirea unui bun gasit ovy117 ovy117 In ziua de 4 iulie a.c. m-am aflat cu sotia intr-un magazin prevazut cu camere de supraveghere si sotia a uitat la casa portofelul cu o suma mare de bani. Am ... (vezi toată discuția)
Problema cazier? stefan23833 stefan23833 Buna seara...am si eu o intrebare...am nevoie de o adeverinta de la directia de pasapoarte pentru ambasada deoarece vreau sa apli pentru un job in Statele ... (vezi toată discuția)
plata card dublata drnescu drnescu Vreau sa va aduc la cunostiinta urmatoarea situatie: Pe data de 05 10 2012 am facut o plata cu cardul in hipermarchetul *** in valoare de 400 lei ... (vezi toată discuția)