avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare somaj

buna ziua ,am o intrebare si anume :am lucrat 6 ani intro firma de profil industrie auto si datorita unor reguli interne care le fac ei ,presupus din analiza lor am incalcat una din aceste reguli si eu ,avand functia de reglor masini unelte si seful meu de schimb si ni s-a cerut bineinteles de comisia de analiza a abaterilor disciplinare din firma sanctionarea cu desfacerea contractului colectiv de munca ,datorita acestei decizii si bineinteles prin indrumarea sefului de comisie care ne aprecia foarte mult ni s-a spus sa ne cerem noi demisia(lichidarea la zi) pentru a nu se mai ajunge in comisia de expertiza in care am fost convocati si a ni se aduce la sfarsit bineinteles dupa desfacerea contractului de munca dovezi care ar fi putut sa ne afecteze angajarea in alta firma si aici ma refer la o caracterizare in firme in care am lucrat,deci concret ne-am depus demisia(lichidarea la zi) si va intreb daca putem beneficia de indemnizatia de somaj pana la gasirea unui nou loc de munca .astept raspunsul dumneavoastra anticipat .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:18, 13 Martie 2013
Banuiesc ca este vorba despre o notificare catre AJOFM in care ii anunta ca au decis concedierea si solicita sprijinul acesteia ...
Uitati-va pe decizia de incetare a contractului individual de munca (CIM) si spuneti cu ce articol din Codul muncii este incetat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul la somaj lise lise Buna ziua.Sotia mea in data de 10-o5 -2013 a depus o cerere de preaviz. mentionez ca lucreaza la firma respectiva de 3 anii.de ce ar avea nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Somaj Nelus1976 Nelus1976 In ce conditii poți fi dat afară de catre angajator fara sa primesti somaj? (vezi toată discuția)