avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata pensiei alimentare

buna, azi am primit sentinta de divort din care reiese ca trebuie sa platesc pensia alimentara 25% din veniturile lunare retroactiv de la data inregistrarii divortului dar nu mi se specifica suma care o am de plata . Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac sau trebuie sa astept decizia de divort ca sa pot plati. " Multumesc''
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 22:01, 12 Martie 2013
Nu trebuie sa aşteptaţi comunicarea sentinţei, urmează sa calculatidvs, începând de la data introducerii acţiunii, 25% din venitul dvs lunar, pt fiecare luna, pana în prezent, apoi plătiţi lunar conform dispoziţiilor instanţei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand se plateste pensia alimentara? stefan_morariu stefan_morariu Buna seara si La Multi Ani Sunt in divort cu sotia mea, avem un copil si as vrea sa stiu de cand se plateste pensia alimentara pentru copil. Ea poate sa ... (vezi toată discuția)
E bine sa trimit bani prin posta pentru copil chiar daca divortul nu a fost pronuntat? cristibox cristibox atat eu cat si sotia am introdus actiune de divort.Pana se stabileste pensia alimentara,prin hotarare definitiva este bine sa trimit bani prin posta pentru ... (vezi toată discuția)
Platà pensie alimentarà retroactivà doina136 doina136 Prietena mea a divorţat acum 20 de ani. Copilul care a rezultat în urma acelei căsătorii a primit pensie alimentară de la tată timp de 3 luni de zile, ... (vezi toată discuția)