avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit fara obligatii?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit fara obligatii?

Buna ziua, am o cunostinta careia i s-a trimit o hartie in care scia ca societatea Cetelem.. ofera credit carduri... cu suma de.... si platesti... lunar..., cunostina mea a trimis hartia cum ca e de accord... nu s-au semnat nici un fel de acte.. nici nimic.E adevarata treaba e credit fara obligatii.. ca nu inteleg... aici e loc de frauda 100 % ... in sistemul celor de la cetelem


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 11:43, 20 Februarie 2009
Nu este un credit fara obligatii, dimpotriva, obligatiile sunt mai mari decat la o banca. Cu siguranta, odata cu cardul ii va fi trimis doamnei si un contract. Cand celor de la IFN le va parveni contractul semnat ii va fi creditat ci cardul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetelem giubaca69 giubaca69 Bună ziua vă rog să mă ajutați cu privire la cele ce am să vă expun ! Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)
Cetelem giubaca69 giubaca69 Bună ziua :) doresc să mă lămuriți cu privire la cele ce am să vă expun ! Tatal meu avea un card CETELEM de pe care a scos in cateva randuri anumite ... (vezi toată discuția)
Card de credit cetelem sneferu sneferu Buna ziua, In luna decembrie am cumparat un laptop prin intermediul unei oferte Cetelem cu 18 rate si dobanda 0%. Odata cu acest credit am primit si un card ... (vezi toată discuția)