avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... dosar criminal in Canada
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

dosar criminal in Canada

Buna seara, am o intrebare legata de cazierul juridic sau dosarul ciminal cum mai e numit in America si Canada.
Un var de al meu in timpul unei excursii de curand in Canada dupa ce a consumat bauturi alcoolice s-a batut cu cineva in Canada si a fost arestat de poiltie si i s-a facut dosar criminal, fiind gasit vinovat de agresiune.
Doresc sa stiu daca in Romania poate avea cazier judiciar si probleme cu justitia romana datorita acelui dosar?
Am inteles ca autoritatile canadiene i-au restrictionat dreptul de a reveni ca turist in Canada si chiar in Statele Unite si ca acel dosar nu se va mai sterge niciodata din baza de date a autoritatilor de peste ocean.
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
richard1977, utilizator

Alte discuții în legătură

Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Cristy41 Cristy41 O zi buna tuturor, Sunt sofer de TIR,sau mai bine spus am fost.Iata ce mi s-a intamplat:Intr-o parcare in Franta am intalnit colegi de breasla romani cu ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a intra in alte tari - cazier judiciar adina_md adina_md Buna seara. Daca exista cineva care are ceva experienta in dreptul penal din Anglia si drepturi sau interdictii de intrare pe teritoriul Marii Britanii, as ... (vezi toată discuția)