avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa cer program de vizita minor dupa divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa cer program de vizita minor dupa divort?

am o intrebare . dupa divort deoarece nu stiam ca trebuie sa cer program de vizita minor avind unul de la ordonata presedintiala cu stabilire dommiciliu minor la mama am ramasa se pare fara program de vizita am sperat ca vom fi parinti dar se pare ca fosta sotie mama copilului vrea doar legal nimic moral a trecut un an de zile si nu pot vedea copilul mai rau nu am cunostinta nici macar de domicilul copilului .
ce se poate face ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:24, 13 Martie 2013
Binenteles ca veti putea solicita oricand stabilirea unui program de relatii personale cu minorul, program care se poate concretiza in petrecerea week-end-urilor cu minorul, a zilelor de nastere, de sarbatoare, in vacantele scolare de iarna si de vara etc.

Actiunea se va depune la judecatoria de la domiciliul minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita moglanmatei moglanmatei in urma procesului de divort nu sa stabilit un program de vizita pt copilul din prima casatorie si as vrea ca acest lucru sa se intample de aici incolo fiindca ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minori lilimunteanu lilimunteanu Buna ziua!Am o fetita de 2 ani si jumatate si sunt separat de sotie !Ce program de vizitare pot obtine in cazul unui proces?Ce sanse am ca tata sa imi pot ... (vezi toată discuția)