avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere punct de lucru - adeverinta de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere punct de lucru - adeverinta de rol agricol

As dori sa aflu o parere autorizata in legatura cu posibilitatea ca la inregistrarea unui contract de inchiriere intre o pers fizica si una juridica ca document de posesie a spatiului inchiriat sa poata fi adusa o adeverinta de rol agricol de la primarie.
Cu multe multumiri anticipate, Ionela S.

Va rog ... e ff urgent-trebuie sa iau o decizie privind deschiderea unei noi locatii
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
lulu_79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:35, 13 Martie 2013
Dacă doriţi să deschideţi un punct de lucru la Registrul Comerţului este suficient un contract de închiriere pentru spaţiul respectiv încheiat între societate şi proprietar. Dacă proprietarul este persoană fizică contractul trebuie să fie înregistrat în prealabil la organul fiscal.
Conform menţiunilor precizate de Registrul Comerţului, printre documentele care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiilor cu destinaţie de sediu secundar este şi "certificatul de rol fiscal / rol agricol în termenul de valabilitate" - sursa informării site-ul O.N.R.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl-d AnitaFulop AnitaFulop As fi interesata sa imi deschid un SRL-D cu sediul social pe un teren. Este posibil asa ceva, sau trebuie sa existe si o cladire pe terenul respectiv? Daca ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Violeta01 Violeta01 Buna ziua. recent am primit o oferta de angajare pe post de vanzator/merchandiser dar conditia lor este ca in termen de 30 de zile maxim sa imi deschid un PFA. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social Cosmin3006 Cosmin3006 Doresc sa mi infiintez o firma, insa, din ce inteleg, am nevoie de un contract de comodat pentru spatiu. Exista vreo solutie prin care sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)