avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie arhitectul primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie arhitectul primariei

am luat un teren in concesiune,dar arhitectul sef al primariei tot se scuza mereu ca nu are timp sa vina sa masoare terenul ca sa mi-l predea.In spatele curtii vecinul s-a dat 2 metrii peste locul meu(cu stiinta arhitectului,binenteles cu un cadou).Unde pot sa-l reclam,in afara de primar???ce sa fac????

Alte discuții în legătură

Granituire si drum de servitute (conflict intre vecini) nelyiuly nelyiuly Buna ziua. Am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv, sper din suflet sa primesc un sfat de la dumneavoastra care sa imi fie de ajutor. Am un proces pe rol ... (vezi toată discuția)
Garaje concesionate ContSters185034 ContSters185034 Buna ziua, In spatele blocului exista o suprafata de 60 lungime (L) si 25 latime (l), s-au construit in concesiune 9 garaje., in spatele garajelor ... (vezi toată discuția)
Cum pot totusi sa-mi construiesc casa, daca vecinul refuza "acordul"? musy_pusy musy_pusy Am cumparat recent o casa si as vrea sa construiesc etaj.De fapt,e o casa mica,batrineasca,veche,subreda,de 50 m2,pe care vreau sa o demolez si sa construiesc ... (vezi toată discuția)