avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... garaje concesionate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

garaje concesionate

Buna ziua,
In spatele blocului exista o suprafata de 60 lungime (L) si 25 latime (l), s-au construit in concesiune 9 garaje., in spatele garajelor a ramas teren liber 4-5 l / 60 L si in fata garajelor, pana in bloc, in jur de 10 l / 60 L (toate dimensiunile sunt aproximative).
Vecinii care au garaje sustin ca au concesionat terenul pe care au construit plus cinci metri in fata acestora.
Noi cei care nu avem garaj si evident nu platim acelasi impozit ca si ei, in teoria lor, nu avem acces la aceasta curte.
Exista o lege care sa vina in ajutorul nostru? O lege legata de spatiu colectiv.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:47, 16 Februarie 2011
Nu cred ca acolo este "spatiu colectiv". Cred ca este un teren concesionat de primarie, prin ADP. Va puteti interesa la ADP care este marimea acestui teren si cine are dreptul sa-l foloseasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare mariusgrosu_82 mariusgrosu_82 Buna ziua, Exista vreo lege care stipuleaza ceva legat de faptul ca nu ai avea voie sa parchezi la mai putin de 4 metri de geamul cuiva? Situatie concreta ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului laur50 laur50 De unde pot afla care este suprafata la sol al condominiului aflata in proprietatea Asociatiei. Cu trotuarul de pe conturul blocului sau fara? Spatiul verde de ... (vezi toată discuția)
Terenul de langa blocul de locuinte concesionat ? Diana Delia Diana Delia Buna seara, am nevoie de clarificari privind legalitatea concesionarii unui teren (care se pare ca face parte din domeniul public), teren avand latimea de 1 ... (vezi toată discuția)