avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare

Buna ziua,

Exista vreo lege care stipuleaza ceva legat de faptul ca nu ai avea voie sa parchezi la mai putin de 4 metri de geamul cuiva?
Situatie concreta - bloc nou construit, cu o parcare in fata lui extinsa si pe domeniul public. Vecinul de la parter ne tot blocheaza cand parcam pe locul de parcare de langa geamul lui si zice caa-i ai lui (nu e, ca nu are acte pe el, conform actelor fiecare din bloc avem cota parte din casa scarii si suprafata din jurul blocului - suprafata totala 946 m iar amprenta blocului e undeva la 800).
Cui trebuie sa ne adresam, din pct de vedere legal pt solutionarea acestei pb - vecinul taximetrist e si de asta agresiv in limbaj si cu amenintari ca ne ridica masinile.........

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:15, 10 Septembrie 2013
Buna ziua,detin o parcare situata in spatele blocului exact la aproximativ 3 metri de geamurile locatarilor, si nu este deloc nelegal.Am incheiat un contract cu cei de la adp privind contractarea acelui loc de parcare alocat si marcat corespunzator de institutie.Adresativa adp-ului sectorului de care apartineti si luatil cu forme legale.astfel nu veti mai avea probleme cu locatarul neinformat..o zi buna va doresc.

In conditiile in care parcarea este situata pe domeniul public iar proprietarul de la parter nu detine incheiat contract de concesiune pentru locul pe care il ocupa,sesizati oficial atata serviciul specializat din primarie responsabil in concesionarea spatiilor de parcare cat eventual si SPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supermarket construit in fata blocului lex2013 lex2013 De cateva zile s-a construit un Supermarket( Pr*fi) la parterul unui bloc situat vizavi de blocul meu. Problema care apare este urmatoarea: cei de la Pr*fi ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)