avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Casare in recurs - cale de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Casare in recurs - cale de atac?

buna ziua

am avut un proces [recurs] in care instanta a dat verdictul - cu casare

va rog sa imi spuneti daca se mai poate face recurs la aceasta hotarare :Admite recursul declarat de recurentul ,Casează parţial această sentinţă .Definitivă

va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 06:26, 16 Martie 2013
In functie de datele concrete ale litigiului in discutie, exista posibilitatea exercitarii cailor extraordinare de atac: contestatie in anulare/revizuire.
Nu mai aveti drept la cale de atac.
Dosarul va pleca spre rejudecare daca asa s-a decis.
Daca nu, aveti caile extraordinare de atac dar slabe sanse de regula...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? zamolxevaleriu zamolxevaleriu Informaţii detaliate despre dosar Număr unic dosar: 10889/280/2009 Înregistrat în data de: 11.05.2010 Obiect dosar: anulare proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Casare in tot dmanisor dmanisor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel; Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)