avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari in Regulamentul de postare al forumului
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari in Regulamentul de postare al forumului

Bună ziua!

Regulamentul de postare în forumul Avocatnet.ro a fost completat şi pe alocuri modificat.

Îl puteţi citi accesând acest link:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Vă mulţumim că aţi ales să faceţi parte din comunitatea Avocatnet.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 12:21, 22 Februarie 2018
Este binevenita prevederea din regulament prin care postarea sa se faca fara inflorituri. Cred ca ar fi util sa se stabikeasca un mod unitar de scriere a literelor cu semne diacritice si includerea acestora in regulament pentru a fi cunoscut de toti forumisti.

Regulamentul de postare a fost completat cu urmatoarea regula de forma a mesajelor:


1.4. Daca doriti sa va semnati in interiorul mesajelor va rugam sa o faceti fara sa va mentionati profesia. Avocatnet.ro va ofera posibilitatea de a crea gratuit un cont de consultant in care va puteti descrie competentele.


Aliniatul 5 din Regulamentul de postare in forum a fost completat:

Cererile de consultanta se fac gratuit, dar consultantii carora le trimiteti cererile nu sunt obligati sa va raspunda gratuit. Altfel spus, chiar daca cererile de consultanta se trimit gratuit, pentru a primi un raspuns complet, corect si de actualitate, consultantul ar putea avea nevoie de o intelegere mai aprofundata a cazului dumneavoastra. De aceea, este posibil ca unii consultanti sa conditioneze raspunsul de stabilirea unei intalniri in urma careia sa se stabileasca o relatie de tipul profesionist-client SAU ANGAJAT-ANGAJATOR (ÎNTRE CARE SE STABILESC RAPORTURI DE MUNCĂ), unde profesionistul lucreaza in schimbul unui onorariu, RESPECTIV SALARIU.


De asemenea, a fost completat punctul 2.11:

2.11. Nu este permisa reclama, in orice scop, fara acordul administratorului forumului. In aceasta categorie se includ si mesajele IN FORUM SI MESAJELE PRIVATE care mentioneaza datele de contact ale autorului mesajului. In cazul in care doriti sa faceti reclama in cadrul site-ului va rugam sa contactati administratorul. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz, iar autorul poate fi avertizat sau banat.


Modificarile au fost editate aici cu majuscule pentru a face mai usoara observarea lor.
Punctul 2.6 din Regulament a fost modificat astfel:

In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/con...
www.avocatnet.ro/content/bc|... >
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Regulamentul a fost modificat și adaptat noii înfățișări a forumului. Vă rugăm să-l citiți/recitiți pentru că de cunoașterea și respectarea lui depinde, în mare măsură, bunul mers al comunității:
www.avocatnet.ro/forum/main/...

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @easy ride on  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@easy ride on[/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a pct. 2.2 , 2.6, 2.11 din Regulamentul de postare al mesajelor in forum. ... (vezi toată discuția)
Important! Admin Admin Banarile sunt sanctiuni aplicate de adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca in mod repetat regulile comunitatii. Acumularea a 3 banari in 3 luni ... (vezi toată discuția)
Important! Admin Admin Avertismentele sunt sanctiuni aplicate de moderatorii sau adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca regulile comunitatii. Acumularea a 3 ... (vezi toată discuția)