avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune si abuz de incredere - modalitate plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune si abuz de incredere - modalitate plangere

Salut,

Am un amic, care acum aproximativ 2 luni si-a primit in casa un var, sa stea la el deoarece individul nu mai avea locuita. Din vorba in vorba, amicul meu i-a spus varului sau, pe care l-a primit in casa, ca ar vrea sa faca un imprumut la banca pentru nevoi personale, acesta ( varul ) sa oferit sa-l ajute spunand ca are ceva "pile" pe la banca si ca ar putea sa-i ofere un imprumut de 35.000 lei, in schimbul a 1000 Euro. Amicul meu i-a dat acesti 1000 de euro, erau si vreo doi martori in camera in mementul in care i-a dat acesti bani, varul sau a plecat spunand ca trebuie sa dea acei bani cui trebuie, si de atunci nu l-a mai vazut si nici la telefon nu mai raspunde.

Ce ar putea face intr-o astfel de situatie ?

Alte discuții în legătură

Este inselaciune? wap54 wap54 Va scriu in numele unei bune amice care a imprumutat bani de la o persoana particulara, dansa sustine ca a semnat un act de mana, a returnat banii dar persoana ... (vezi toată discuția)
Inselaciune facuta in numele meu  Buna,as dori sa aflu ce pot face in urmatorul caz . Cineva sa dat drept EU unui prieten de-al meu care se afla in germania si a cerut suma de 3000de euro ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . divort alin34 alin34 Buna . In cazul unui divort si mama ramane in apartament cu copii unul major si celalalt minor iar tatat vrea o suma de bani mai mare din apartament decat ... (vezi toată discuția)