avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune facuta in numele meu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune facuta in numele meu

Buna,as dori sa aflu ce pot face in urmatorul caz . Cineva sa dat drept EU unui prieten de-al meu care se afla in germania si a cerut suma de 3000de euro imprumut pe faptul ca eu am lovit un copil cu masina si parinti acestuia mi-ar fi cerut 3000 de euro ca sa nu fiu bagat in puscarie.Prietenul meu ia depus acesti bani pe contul de banca dat de acest individ dat drept eu. Iar asta sa intamplat acum 3 zile ,azi am aflat.Sunt disperat ce pot face? va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: , Alte profesii 16:39, 12 Octombrie 2013
In aceasta situatie aveti posibilitatea de a formula o plangere penala.
Multumesc ! dar imi voi putea recupera bani ? voi afla cine e acest individ?
Urgent plangere penala.
Nu inteleg un lucru: Sa inteleg ca l-ati despagubit deja pe prietenul Dvs? Prietenul cati ani are? Vuieste intreaga presa de cateva luni despre aceasta metoda de inselatorie si prietenul Dvs depune banii in urma unui telefon? In alta oridine de idei faceti plangere penala. Fiind vorba de un cont in banca e posibil sa li se dea de urma. Daca veti recupera insa banii e greu de spus.
mersi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din apartament- fara antecedente penale cirstoceaelena cirstoceaelena prietena mea alucrat ca menajera si a sutras niste bijuteri din apartamentul unde era menajera pe care l-ea amanetat a recunoscut furtul iar propietarul a ... (vezi toată discuția)
Frauda online Lidyalexandra Lidyalexandra Buna ! Caut disperata ajutor. Eu si prietenul meu am gasit pe internet o masina de vanzare. Vânzătorul e plecat in Anglia si mi-a cerut drept dovada ca ... (vezi toată discuția)
Înșelat la banca santander (austria) Robert austria Robert austria Buna ziua ...locuiesc in austria de 5 luni si muncesc ! Am cerut un credit la banca si sa aprobat 9000 cu dobanda de 13.99 ( iar 2000 euro opriti pt o ... (vezi toată discuția)