Buna,as dori sa aflu ce pot face in urmatorul caz . Cineva sa dat drept EU unui prieten de-al meu care se afla in germania si a cerut suma de 3000de euro imprumut pe faptul ca eu am lovit un copil cu masina si parinti acestuia mi-ar fi cerut 3000 de euro ca sa nu fiu bagat in puscarie.Prietenul meu ia depus acesti bani pe contul de banca dat de acest individ dat drept eu. Iar asta sa intamplat acum 3 zile ,azi am aflat.Sunt disperat ce pot face? va rog ajutati-ma!
Nu inteleg un lucru: Sa inteleg ca l-ati despagubit deja pe prietenul Dvs? Prietenul cati ani are? Vuieste intreaga presa de cateva luni despre aceasta metoda de inselatorie si prietenul Dvs depune banii in urma unui telefon? In alta oridine de idei faceti plangere penala. Fiind vorba de un cont in banca e posibil sa li se dea de urma. Daca veti recupera insa banii e greu de spus.
Frauda online
Lidyalexandra
Buna ! Caut disperata ajutor. Eu si prietenul meu am gasit pe internet o masina de vanzare. Vânzătorul e plecat in Anglia si mi-a cerut drept dovada ca ... (vezi toată discuția)