avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin mixt zona rurala - autorizatii necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin mixt zona rurala - autorizatii necesare

Buna ziua,

Doresc sa imi deschid un magazin mixt la tara si nu stiu ce acte sau autorizati imi trebuiesc.
Spatiul unde doresc sa deschid magazinul este o anexa care nu este folosita.
Sau daca trebuie sa constuiesc o camera separat de casa de ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma duc.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: adina1997 , utilizator 14:48, 13 Martie 2013
-depinde SRL,II,IF,pentru toate oricum trebuie aviz de functionare de la primărie,apoi în functie de obiectul de activitate autorizatie sanitar veterinară,curs de igiena pentru angajat şi analize asta doar pentru II şi IF la SRL nu mă pricep.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere magazin alimentar laurafrincu laurafrincu Buna ziua, am si eu cateva intrebari si curiozitati in legatura cu infintarea unui SRL si deschiderea unui magazin alimentar. Eu si sotul meu locuim intr-o ... (vezi toată discuția)
Avize functionare s.r.l. Costin1985 Costin1985 Salutari, am un SRL nou infiintat, si ma pregatesc sa deschid punctul de lucru, activitatea CAEN principala este 4719, insa printre multe alte coduri am si ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)