avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu o adeverinta- fals
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu o adeverinta- fals

daca un salariat al unei societati si-a facut o adeverinta(pentru un card de 3 salarii) in care a modificat datele reale ale angajarii si salariul, cu acordul contabilei, si acum e chemat sa dea cu subsemnatul, ce consecinte poate avea?amenda sau inchisoare?o sa fie chemat si administratorul? ce patii?

Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 13:16, 13 Martie 2013
Raspunderea este a pesoanelor care figureaza pe adeverinta ca reprezentanti, respectiv administratorul si contabilul/responsabilul resurse umane.

In cadrul societatii dvs, fiecare angajat isi face adeverinta? Cum asa: "si-a facut o adeverinta(pentru un card de 3 salarii) in care a modificat datele reale ale angajarii si salariul, cu acordul contabilei?"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals - consecinte penale, pedeapsa mihaelap1978 mihaelap1978 daca un salariat al unei societati si-a facut o adeverinta(pentru un card de 3 salarii) in care a modificat datele reale ale angajarii si salariul, cu acordul ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajat resurse umane corina.slav corina.slav Buna ziua. Este obligatoriu ca o companie sa aiba un angajat in resurse umane, cu calificare de inspector resurse umane, pentru a face inscrieri in revisal, a ... (vezi toată discuția)
Absenta nemotivata si concediu de odihna 2009 Andrada Ionescu Andrada Ionescu Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si din pacate, societatea unde mi-am desfasurat activitatea in ultimii 2 ani, mi-a provocat pana acum numai surprize ... (vezi toată discuția)