Dupa cum ati putut auzi/citi/vedea in media romaneasca , la Deva o firma de brokeraj prin sefa punctului de lucru a pagubit o serie de investitori cu suma 80 miliarde lei vechi prin asa zise investitii care au avut sau nu au avut loc (politia inca cerceteaza)
Eu sunt unul dintre acestia . Desi pana acum am trait cu impresia ca i-am pierdut la bursa acum descopar ca femeia i-a bagat in propriul buzunar.
Ea mi-a incasat banii cu chitante eliberate pe numele meu dintr-un chitantier fals.
Pe care NU LE-AM PASTRAT #-o...
In fapt ea mi-a luat banii , am martori care au asistat la tranzactie, dar de investit i-am investit , vezi doamne , pe numele ei.
Politia inca analizeaza situatia. Paguba fiind atat de mare ea nu poate fi recuperata de la o persoana fizica, asa ca doar daca as putea implica firma mama.
Ce ma sfatuiti sa fac?
sau sa nu fac?
va rog un raspuns deoarece femeia m-a lasat falit.
Daca Politia investigheaza cazul, poate va gasi si acel chitantier unde s-au eliberat chitantele pentru dvs.
Ce p[uteti face? Inca din aceasta faza a cercetarilor, formulati plangere, dati o declaratie in acest sens, va constituiti parte civila cu sumele pe care le-ati pierdut si solicitati introducerea in cauza a societatii de brokeraj, pentru a raspunde in calitate de parte responsabila civilmente ( la finalul procesului, instanta poate obliga aceasta firma sa acopere paguba creata de agentul ei de brokeraj).
Daca dosarul este deja in cercetari la politie, atunci va adresati politiei.
Ideal ar fi sa va interesati cine este agentul de caz si sa o depuneti acestuia.
Nu uitati sa va constituiti parte civila!
Furt de identitate....
lulu_79
zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se \"comercializau\" din ... (vezi toată discuția)