avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventia civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventia civila

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Eu lucrez la o firma, program de 8 ore si am primit o oferta de a lucra 3 ore pentru un executor judecatoresc. se poate incheia o conventie civila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 13 Martie 2013
Daca este vorba despre o activitate zilnica, atunci nu se poate incheia o convenbtie civila .. mai bine un c.i.m. cu timp partial ...
Da este vorba despre un post de consilier juridic...
Nu se poate incheia o conventie civila in cazul prezentat de dvs .... incheiati un c.i.m. cu timp partial ... aveti grija si la prevederile Legii nr.514/2003.
aveti cumva un model de CIM cu timp partial?
Uitati aici un astfel de model
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de colaborare incheiate de consilierul juridic etta etta Vreau sa stiu daca un consilier juridic angajat cu carte de munca la o societate comerciala poate incheia contracte de colaborare si cu alte societati prin ... (vezi toată discuția)
Conventie civila cu un consilier juridic pt. consultanta si reprezentare mony mony Se poate incheia conventie civila intre o firma si un consilier juridic pentru consultanta si actionarea in judecata a unui debitor? Mentionez ca nu se ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate acorda consultanta unei sc in baza unei conventii civile? doinytza doinytza Un consilier juridic poate sau nu sa incheie conventie civila cu o societate comerciala pentru a-i acorda acesteia consultanta juridica?Am auzit diverse ... (vezi toată discuția)