avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... un consilier juridic poate acorda consultanta unei SC ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

un consilier juridic poate acorda consultanta unei SC in baza unei conventii civile?

Un consilier juridic poate sau nu sa incheie conventie civila cu o societate comerciala pentru a-i acorda acesteia consultanta juridica?Am auzit diverse opinii, pro si contra si m-ar interesa si opinia Dvs argumentata! Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Luisa Mitroi legalista.ro , Consilier juridic 21:02, 16 Ianuarie 2010
Codul muncii nu mai da voie decit cu contract de munca partiala sau pe o perioada determinata de timp!
Codul Civil nu s-a abrogat si da voie!
Guvernul Boc I vroia sa fim toti pe conventii civile acum un an!
Fiscul si ITM nu,vor cim pentru toti altfela amenda!
Parerea mea ?
Cine mai stie?Depinde cine aplica legea si daca se aplica legea sau declaratii premierului!
Multumesc pentru sinceritatea raspunsului! Ar fi interesat totusi sa aflam de la consilierii juridici care lucreaza in baza unor astfel de conventii civile( stiu ca sunt destui) cum s-au descurcat ?
~ Conținut șters la cerere ~
V-au inregistrat la ITM contractul de prestari servicii? Foarte interesant!Puteti sa-mi spuneti in ce judet?Multumesc foarte mult!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Contracte colaborare incheiate de consilieri juridici lumy73 lumy73 Buna seara. Urmaresc de mult timp si cu mult interes acest forum si mai ales acest site. Am aflat de multe ori, raspunsuri la diverse probleme . Acum sper ... (vezi toată discuția)
Conventie civila cu un consilier juridic pt. consultanta si reprezentare mony mony Se poate incheia conventie civila intre o firma si un consilier juridic pentru consultanta si actionarea in judecata a unui debitor? Mentionez ca nu se ... (vezi toată discuția)