Da, puteti sa faceti plangere la politie pentru inselaciune. (doar ca sa-i speriati, daca se sperie de chestii de genul acesta) In schimb trebuie sa le faceti cercetare disciplinara si sa-i dati afara disciplinar, iar pentru sumele incasate necuvenit sa-i dati in judecata daca nu vor sa le returneze. Costurile de angajare insa (analize, protectia muncii etc.) reprezinta riscul dvs. Trebuie sa fiti mai atent cand faceti selectia si incadrarea de personal.
Este binevenita o plangere la politie,statistic vorbind,eu am trecut prin ceva asemanator,am depus o plangere din asta,acum mai este putin si se face un an de atunci,am depus si o cerere despre cum decurg cercetarile,nimic,nici macar nu s-au obosit sa raspunda,totul pare sa fie la vrajala,pe motivul asta se apuca astia de tepuit,sa nu crezi ca sunt inocenti,cunosc bine cum sta treaba,sistemul,timpul de reactie,vin pregatiti,pun o figura din aia de inocent, le trebuie bani sa cumpere mancare la copii,haine,bilete autobuz,manuale scolare,etc....
Suma pierduta nu este mare,data viitoare sa ai pui sa munceasca de pomana,suna aiurea, trebuie sa ai tarie ,caracter si genetica de praduitor pentru a face asa ceva,dar cam asta este realitatea.
Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa...