spuneti mi va rog ce semnalmente are un tel, ascultat.
de apox, un an am cumparat un tel fix nou
cand aveam cate o convorbire tel.,la aprox un minut se auzea un tiuit ca si cum ar fi monitorizat timpul, si vocea avea ecou
dupa mai multe convorbiri cu sora mea, aceasta a auzit si ea ca nu era normala transmisia
apoi a inceput sa ma intreba daca am ceva probleme din motivul carora tel sa fie ascultat
la aprox o luna dupa ce am fost intrebata de cateva ori, aceasta problema a disparut
ce sa fi fost?
Eu va recomand sa luati legatura cu Societatea de telefonie, faceti o cerere si explicati ca pt dvs este neclar de ce in aceea perioada se auzea cu ecou, iar acum nu. Eventual puteti sa spuneti ca veti renunta la serviciile lor pt ca nu doriti sa discutati problemele personale fiind ascultata de un operator. Eu personal ma aflam in biroul unui sef de serviciu de la o societate de telefonie, cand certa o operatoare sa nu se mai agate de diverse numere de telefon si sa le incarce factura....deci pana la ascultat fiind decat un pas. Nu stiu daca raspunsul o sa va multumeasca, dar este bine sa ii sesizati ca doriti intimitate cand vorbiti la telefon.