avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum deduc cod CAEN din CUI (Asociatie)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum deduc cod CAEN din CUI (Asociatie)

Doamnele de la ANAF mi-au trasmis ca acest cod CAEN poate fi dedus din CUI...cum intrebarea mea, stie cineva?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:22, 13 Martie 2013
Buna seara,

Este inscris pe Certificatul de inregistrare eliberat de ONRC doamna, la "activitatea principala".
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in scopuri de tva a societatilor comerciale. (omfp nr. 2795/2011) bob02008 bob02008 Buna ziua, am intampinat si eu o problema la ANAF. De curand mi-a fost eliberat certificatul de inregistrare, certificatul constatator si rezolutia de catre ... (vezi toată discuția)
Se poate caen 6920-contab.primara? ElenaPopa2 ElenaPopa2 Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea situatie: Se poate cu caen 6920 sa prestez doar servicii de contabilitate primara? Am vazut aici o ... (vezi toată discuția)
Cod caen nerespectat crina67 crina67 buna seara, ce pedepse sau sanctiuni risca o firma care are un anumit cod caen dar care presteaza activitati ce nu au nicio legatura cu acesta? (vezi toată discuția)