avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Schimbare de nume - interdictie de intrare intr-o tara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Schimbare de nume - interdictie de intrare intr-o tara

Am si eu o intrebare. Daca ai interdictie intr-o tara si prin casatorie iti schimbi numele poti trece fara probleme?
Cel mai recent răspuns: e4c5 , utilizator 20:38, 16 Martie 2013
Se va proceda la identificarea cu CNP care nu se schimba , indiferent de nume !
Multumesc frumos
@Andreea_deutza

Nici amprentele nu se schimba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am fost reținută pentru furt în elveția , am ... pungabiancamaria@yahoo.com pungabiancamaria@yahoo.com Bună ziua , am fost reținută pentru furt în Elveția , am stat 10 zile în arest după care am fost eliberată cu interdicție pe 2 ani. Am încercat să ... (vezi toată discuția)
Am mereu probleme la aeroport pentru că există o persoană căutată internațional cu același nume. aveți idee cărei autorități mă pot adresa pentru lămurirea acestei probleme? Cristina256 Cristina256 Buna, Am si eu o problema si nu stiu cui m-as putea adresa pt rezolvarea ei. Mai exact, am probleme la aeroport de cate ori calatoresc, din cauza faptului ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu actele de proprietate dupa schimbarea numelui? Silvia@Maria Silvia@Maria Mi-am schimbat numele si apartamentul il am pe numele avut anterior. Unde trebuie sa schimb si ce trebuie sa fac pentru ca in momentul in care decid sa il vand ... (vezi toată discuția)