avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua , am fost reținută pentru furt în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua , am fost reținută pentru furt în Elveția , am ...

Bună ziua , am fost reținută pentru furt în Elveția , am stat 10 zile în arest după care am fost eliberată cu interdicție pe 2 ani. Am încercat să intru înapoi și am fost oprită la vama , m-au întors înapoi. Întrebarea mea este , Dacă îmi schimb numele ? Mai apar cu această problemă?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:08, 12 Ianuarie 2024
Identificarea dvs. nu se face doar cu numele ci si cu acte, CNP, poate si amprenta...
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iubitul meu are o interdictie pentru elvetia si a incercat sa ... Dragosbariz@yahoo.com Dragosbariz@yahoo.com Iubitul meu are o interdictie pentru Elvetia si a incercat sa intre dar a fost retinut la vama stie cineva ce se poate intampla? Mentionez ca a fost arestat ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)
Arestat in elvetia maryus_dbo maryus_dbo am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca ... (vezi toată discuția)