avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... inppa examen definitivat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

inppa examen definitivat

cine poate sa ma ajute ?as vrea sa stiu cam cum au fost subiectele la grila .multumesc
Cel mai recent răspuns: anabela11 , utilizator 10:20, 21 Decembrie 2009
noua ne-au dat de facut 3 referate.o sa le prezentam,probabil pe scurt ca santem multi si nu cred ca au timp sa ne tina prea mult.spete pentru acasa nu am avut .doar daca ne dau acum la proba scrisa.multumesc mult pentru exemplul dat.
buna
v-as ruga daca aveti grilele de la INPPA indiferent daca e vorba de Bucuresti Iasi sau alt centru, daca mi le puteti furniza, sa-mi fac o idee despre ce este vorba. Am cautat pe siteurile lor dar modele de grile sau subiecte grila din anii trecuti nu am gasit.
mailul meu este anabela_isa@yahoo.com
multumesc frumos
si sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)
Examen magistratura Romanov Romanov am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta. sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)
Examen inppa 2010 anca_b_84 anca_b_84 Cum este examenul la inppa?Eu am emotii pentru ca spetele pentru acasa mi s-au parut destul de grele si ma gandesc cum va fi oralul...Voi cei care ati terminat ... (vezi toată discuția)