avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale necesar acte.autorizatii magazin on-line
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

necesar acte.autorizatii magazin on-line

Buna ziua,

sunt interesata de ce acte si autorizatii am nevoie pentru un shop on-line ?
Sunt o persoana juridica ,pana in prezent am codul CAEN si autorizatia de functionare pentru activitatea mai sus amintita, site-ul e-commerce este in lucru . Mai sunt necesare si alte licente,adeverinte,autorizatii,publicatii,s.a.m.d. pentru desfasurarea acestei activitati in conditii legale fara sa am probleme juridice pe viitor ?

Cu multumiri................
Cel mai recent răspuns: markator , utilizator 14:21, 28 Februarie 2014
Nu sunt necesare autorizari speciale pentru magazinul online, trebuie in schimb sa indepliniti anumite conditii legale, cum ar fi sa aveti afisat datele firmei si un numar de telefon pentru reclamatii la ANPC. Pentru mai multe detalii cititi Lege nr. 365 din 7 iunie 2002.
Ma gandesc ca afisarea datelor firmei si nr de telefon ANPC la sediul societatii..........................nu pe net trebuie a le am,nu?:-/

Multumesc
Buna ziua,

Aceiasi intrebare legata de diferenta intre un magazin online si un magazin cu desfacere directa. Daca la magazinul clasic am inteles ca trebuie sa afisam copii dupa acte, la magazinul online scanari dupa acte sau este suficient un text care sa sepcifice CUI, Cont Bancar, licente etc.?

Cu multumiri,
Marcel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pentru magazin online. ce documente fiscale sunt obligatorii? Mihai223 Mihai223 Pentru un magazin cu vanzare online si livrare prin curier trebuie casa de marcat fiscal si emitere de bon fiscal SAU e suficient si perfect legal emiterea de ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza ce avize sunt necesare pentru un magazin online ... DrAndrasT DrAndrasT Ma intereseaza ce avize sunt necesare pentru un magazin online care vinde aparatura cosmetica de la un furnizor deja autorizat. (adica exista certficate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa infiintez un magazin online pe platforma ... ImOkBro ImOkBro Buna ziua. Doresc sa infiintez un magazin online pe platforma shopify. Ce firma este recomandata sa deschid ? Doresc sa stiu daca se poate si procentajul ... (vezi toată discuția)