avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Petitie la CSM
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Petitie la CSM

Am citit pe site-ul CSM abaterile care pot face obiectul reclamatiilor la Inspectia Judiciara.
Concluzia este ca hotararile care sfideaza probele, care sunt contrare legii nu fac obiectul petitiilor, ele fiind supuse doar cailor de atac; si caile de atac sunt epuizate.
Poti sustine ca judecatorul/judecatorii n-au citit probele din dosar? Demonstratia este chiar hotararea data, dar CSM nu schimba hotararile date de judecatorii inamovibili. Am inregistrari filmate care demonstreaza adevarul, dar judecatorii nu tin seama de ele.

Indicati-mi o solutie. Televiziunea? Nu e un subiect care sa aduca rating, nu sunt vedeta; CEDO? Pana se judeca, trecem la loc cu verdeata. Televiziuni straine? Pe cine intereseaza ce spun colonialistii?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:04, 14 Martie 2013
singura soluţie ar fi Curtea Europeană iar ultima speranţă : a doua venire a lui Isus Hristos.
Am studiat si motivele de recurs.
Constat ca motivele de recurs pot fi doar de forma, nu si de fond.
Netemeinicia hotararii nu poate constitui motiv de recurs.
Legalitatea este interpretabila. Un pahar umplut pe jumatate este pe jumatate plin sau pe jumatate gol? Ambele raspunsuri sunt adevarate, dar putere de lege are unul singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare impotriva judecatorilor care au pronuntat o hotarare judecatoreasca Alirox Alirox Buna ziua, Problema mea este ca in urma unei hotarari judecatoresti, ma simt foarte nedreptatit. Exista niste falsuri grosolane pe care le-am expus justitiei ... (vezi toată discuția)
Sesizare csm Adyonela Adyonela Buna ziua. Pe 2 Mai 2011 s- a dat solutionarea la recursul lui T.A. respins ca nefondat. S-au adus probe noi la dosar si avem convingerea ca nimeni nu a citit ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fiu eutanasiat ilievali ilievali Buna ziua. nu mai suport nedreptatea care mi s a facut: judecatorii au rastalmacit probele de la dosar cu buna stiinta, au schimbat declaratiile date la dosat ... (vezi toată discuția)