Buna ziua,
Problema mea este ca in urma unei hotarari judecatoresti, ma simt foarte nedreptatit. Exista niste falsuri grosolane pe care le-am expus justitiei in speranta ca imi voi castiga dreptatea, am avut martor, ale carui vorbe au fost rastalmacite in justitie, si chiar expuse in hotarare cuvinte impotriva mea, pe care martorul nu le-a spus, dar judecat. a hotarat ca e mai bine daca ar exista, fiecare articol care-mi dovedea dreptatea a fost expus doar pe jumatate, nu era articolul in intregime, a ales doar partile din care putea sa extraga motivatii care nu puteau sa-mi dea castig de cauza deoarece le schimba intelesul...etc. As dori sa stiu unde pot face plangere/ sesizare impotriva judecatoarei. Nu sunt singurul in aceasta situatie, se intampla frecvent acest lucru la aceeasi judecat., iar dosarele de acelasi gen in proportie de 99% sunt pierdute, chiar daca ai dreptate si vii cu toate probele si legile posibile sa-i demonstrezi.
In raport de obiectul cauzei,aveti posibilitatea sa atacati hotararea prin cai ordinare/
extraordinare
Daca apreciati incalcarea dispozitiilor in vigoare,puteti sesiza CSM
Am avut si eu un caz similar. Daca mai aveti posibilitatea cailor de atac, folositi-le (nu stiu in ce stadiu se afla procesul). Va pot spune cum am procedat eu. Ulterior ramanerii definitive si irevocabile a hotararii, am sesizat CSM, institutie a statului abilitata sa controleze activitatea magistratilor si sa ii sanctioneze disciplinar. Am primit un raspuns uluitor, in sensul ca nu sunt competenti sa analizeze hotararile pronuntate, chiar daca era vorba de neluarea in seama a unor probe din dosar. Am raspuns adresei primite cu citare a textelor legale care ii abilitau sa sanctioneze disciplinar judecatorii care au pronuntat hotararea cu neobservarea probelor din dosar. Am primit acelasi raspuns. Daca dvs. obtineti sanctionarea disciplinara a completului de judecata, veti obtine posibilitatea unei cai extraordinare de atac, si anume revizuirea hotararii (art. 322 alin. 1 pct. 4 din Codul de Procedura Civila). Eu nu am avut posibilitatea asta ptr. motivele de mai sus, dar am sesizat CEDO. Succes.