avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NEPRIMIREA CONCEDIULUI MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NEPRIMIREA CONCEDIULUI MEDICAL

Buna ziua!

Am avut 2 saptamani de concediu medical de pe 6 februarie pana pe 19 februarie. Azi m-am prezentat la serviciu si dupa terminarea programului m-am dus la tpa horvat-firma care tine contabilitatea si care rezolva problemele de acest gen ale firmei unde lucrez pentru a duce certificatele medicale. Aici am avut neplacuta surpriza sa nu-mi fie primite deoarece primisera dispozitie de la inlocuitorul sefului meu sa nu mi le primeasca.
Cui ma pot adresa in cazul aceste si cum trebuie sa procedez? Nimeni nu-mi primeste concediul medical.
Comportamentu mi se pare abuziv.

Va multumesc!
Astept raspuns cat mai repede!

:offtopic: Va rog nu mai scrieti cu majuscule, multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 20 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 20 Februarie 2009
Angajatorul are posibilitatea de a refuza plata concediilor medicale numai pentru motive justificate. Potrivit art.47 alin.2 lit.a din OUG nr.158/2005, constituie contraventie refuzul nejustificat de plata a indemnizatiilor. Aplicarea amenzilor corespunzatoare se fac de catre organele de control ale CNAS si ale caselor de asigurari de sanatate.

In acest sens, depuneti o sesizare la CNAS sau la Casa judeteana de asigurari de sanatate de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediu medical eugen i eugen i Va rog o lamurire pentru urmatoarea situatie : - angajatorul , sef institutie publica (primar) refuza plata concediului medical pt.un angajat.In ce conditii ... (vezi toată discuția)
Refuz la plata concediului medical ValcuMirela ValcuMirela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pot face daca seful meu de trei luni refuza sa-mi plateasca concediul medical de care beneficiez pentru fetita mea de 4 ani ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza plata concediilor medicale elena balan elena balan in anul 2011 am revenit la munca dupa ce am stat in concediu de ingrijire copil, dupa 2 luni am ramas insarcinata din nou si am intrat in concediu de risc de ... (vezi toată discuția)