avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta de plata - o singura cerere pentru mai multi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta de plata - o singura cerere pentru mai multi debitori?

Buna ziua,
Se poate introduce o singura ordonanta de plata pentru mai multi debitori, care sunt fosti angajati si au primit ajutoare necuvenit (acelasi ajutor) si acum nu vor sa le mai dea inapoi.
Trebuie platita o singura taxa judiciara de timbru si un singur timbru judiciar pentru o singura ordonanta de plata sau trebuie facute atatea ordonante de plata cati debitori sunt

Multumesc

Cel mai recent răspuns: titisor29 , utilizator 14:39, 14 Martie 2013
trebuie facute atatea ordonante cati debitori sunt.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am inteles ca incepand cu 01.02.2013 se abroga Ordonata nr. 5/2011 privind Somatia de plata. In cazul in care am un client, persoana juridica, ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante apeiron2 apeiron2 Va rog sa-mi raspunde-ti. Pentru mai multi debitori apartinand aceleasi cauze trebuie sa fac tot atatea cereri si tot atatea taxe de timbru in procedura ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara partaj 04Andreea 04Andreea Cum se anuleaza taxa debit judiciar ptr partaj daca s a respins cererea ca ramasa fara obiect?Plata taxei judiciare mi a fost incarcata ca debit la anaf urmand ... (vezi toată discuția)