avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale. Calea simpla si ieftina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale. Calea simpla si ieftina

Cum pot sa preiau firma de la mama mea ,s-o treaca pe numele meu, as dori informati si o metoda cu bani mai putini si o metoda simpla dar daca puteti sa imi dati detalii despre etape si costuri?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:59, 14 Martie 2013
Buna ziua,

Gasiti informatii in acest ghid despre transmiterea partilor sociale.

[ link extern ]

Daca va ocupati personal de redactarea si depunerea actelor costurile vor fi doar cele legate de publicare (tot o sa va coste in jur de 600-700 lei, dar e mai ieftin decat daca va face o firma ori un avocat actele, cu dezavantajul statului pe la cozi). De asemenea, puteti apela la fucntionarii de la Registru pentru redactare acte, dar si asta e pe bani.

succes!
multumesc
Nu este o treaba asa de usoara sa redactati actele daca nu aveti cunostinte minimale in acest domeniu...Redactarea actelor in cadrul serviciului de asistenta juridica de la registrul comertului ajunge la vreo 350 ron la care adaugati inca vreo 500-600 lei inregistrarea lor. Avand in vedere ca procedura dureaza aproximativ doua luni(daca nu aveti calitatea de asociat) si se face in doua etape, si costurile sunt tot asa - cam 500 lei in prima etapa, restul in a doua etapa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari - procedura infiintare, costuri calinI calinI as dori daca se poate informati despre cum se poate face asociatia pe bloc acte si bani necesari .VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Mostenire firma (srl, asociat unic decedat) + transfer/schimbare asociat unic unei terte persoane stefan_rogin stefan_rogin Bunaziua, Tatal meu a fost asociatul unic unui SRL, suspendat, la care sunt administrator. Noi(mama+sora+subsemnatul) vrem sa transferam firma unei terte ... (vezi toată discuția)
Mentiuni societate - cesiune parti si adaugare in nomenclatorul caen radujit radujit Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: am o societate comerciala inregistrata in anul 2006 la care as dori sa fac unele modificari in legatura cu asociatii ... (vezi toată discuția)