avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CREDIT BANCAR AUTO
Discuție deschisă în Executare silită

CREDIT BANCAR AUTO

IN 2009 am luat un credit ptr cumpararea unui autoturism (acesta constituind garantie)
Creditul era pe 7 ani (pana in 2016)
la sfarsitul lui 2012 am avut intarziere mai mare de 30 zile in achitarea ratei si am primit somatie de la un birou de executori judecatoresti sa duc toata suma ramasa (6900 euro) sau sa predau masina + 6000 lei ptr dosarul de executare silita
Eu as putea achita 6900 euro in 10 luni, dar banca vrea sa predau masina in 5 zile
Exista vreo cale prin care sa pot pastra masina?
mentionez ca intre timp am achitat la executor o suma , astfel incat in momentul de fata eu nu mai am nici o restanta
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
danajuga64, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplata rata bancara komanbogdan komanbogdan Va salut.....si va admir bunele intentii..... Am tot colindat prin acest forum intalnind raspunsuri destul de lamuritoare cu privire la acest subiect...si va ... (vezi toată discuția)
Implicatii executare silita ela2008 ela2008 Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante ... (vezi toată discuția)
Executare silita GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua,va rog frumos o lamurire la problema mea. in 2007 am luat un credit nevoi personale de la o banca in suma de 12900 lei,credit cu buletinul si ... (vezi toată discuția)