avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit teren agricol extravilan. Cuantum
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit teren agricol extravilan. Cuantum

Am un teren extravilan, pasune 3.62 ha, pt care nu am platit impozit din 2007.
Acest teren nu este proprietatea mea, a fost a bunicului meu care a decedat din 2007.
Trebuie sa platesc impozit pt ca altfel nu-mi elibereaza o adev. ce-mi trebuie la APIA pt subventie.

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:49, 14 Martie 2013
Trebuie sa consultati hotarararile de consiliu local( anexa cu tabelul care contine sumele pe hectar, pe categorii de folosinta si zone de fiscalitate pentru stabilirea impozitului datorat pe terenurile extravilane.) din 2007 pana la zi.

impozitul pe teren se stabileste prin inmulţirea suprafetei terenului, cu suma corespunzatoare categoriei de folosinta si zonei din cadrul localitatii din tabel. Suma obtinuta se inmulteste cu un coeficient de corectie corespunzator rangului localitatii si zonei din cadrul localitatii.

Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota impozit pentru terenuri intravilane curti constructii amelyah amelyah buna seara! in noul cod fiscal gasim : \" ART. 465 Calculul impozitului/taxei pe teren (1) Impozitul/Taxa pe teren se stabileste luand in calcul ... (vezi toată discuția)
Impozit teren agrar intravilan zona b, rang localitate iii sterealili sterealili Buna ziua. Detin un teren in suprafata de 500 mm intr-o localitate de rang III, la care am platit in 2015 -3 lei si anul acesta suma de plata datorata este de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si teren mericica mericica buna ziua! intrebarea mea este urmatoarea; daca in octombrie 2006 impozitul pe cladiri si teren datorat la primarie era de aprox .1200 ron, poate ajunge in ... (vezi toată discuția)