avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare somatie
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare somatie

buna ziua
in data de 25 05 2006 am contractat un credit in val de 22.200....am achitat o peroada rata .am ramas fara servici ,evident nu am mai pl;atit rata lunara/
azi am primit o somatie de executare silita in val de 44.500.
ce se poate intampla?am o locuinta .sunt vaduva si 3 copii dar nu am facut succesiunea.astept urgent raspuns
multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:54, 14 Martie 2013
In cazul in care nu achitati in termenul aratat in somatie, se va demara impotriva dvs. procedura de executare silita in cadrul careia va vor fi valorificate toate bunurile mobile si imobile pe care le detineti in proprietate pana la concurenta sumei datorate. Aceasta inseamna ca daca aveti un imobil va putea fi scos la licitatie pentru vanzare silita, daca aveti conturi bancare, pot fi poprite, veniturile din salariu sau pensie de asemenea insa nu in totalitate.
multumesc ptr raspuns
as putea sa va mai intreb ceva?
in urma decesului sotului nu am facut succesiunea....deci nu-s unica proprietara a locuintei...
se schimba cumva datele problemei...?
Daca nu sunteti unica mostenitoare a sotului dvs decedat, executarea silita se va raporta asupra cotei dvs. parte din dreptul de proprietate. De asemenea, aveti in vedere ca un creditor poate solicita in instanta constatarea calitatii dvs. de mostenitor atata timp cat are fata de dvs. o creanta pe care nu si-o poate realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu am niste executari silite iar salariu+diurna imi ... Rayonsil Rayonsil Buna ziua, Eu am niste executari silite iar salariu+diurna imi este virat in contul sotiei cu acordul meu. Sotia se poate considera complice sau poate ... (vezi toată discuția)