avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raspunderea patrimoniala - lipsa la inventar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raspunderea patrimoniala - lipsa la inventar

Are vreo relevanta faptul ca angajatul a semnat inventarul sau nu? Ma ajuta cumva pct. 7 alin. (2) din ordinul nr. 1753/22.11.2004 de aprobare a normelor privind efectuarea inventarierii, avand in vedere ca a fost singurul angajat al firmei si angat in functia de vanzator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 14 Martie 2013
Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1.753/2004 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de activ si de pasiv a fost abrogat de Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr. 2.861/2009 - aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune contabila peliza peliza intr-o institutie, persoana care proceseaza contabil datele aferente gestiunii (stocuri, obiecte inventar, mijloace fixe), poate fi in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Ordinul 2388 elvercris elvercris Buna ziua!Stie cineva sa imi spuna cu ce a fost inlocuit 2388? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Completare registrul-inventar ptr ii psvictor psvictor Buna ziua, Sunt II activitati fotografice, la real si am o mare nelamurire legat de ce si cum se noteaza in Registrul-Inventar(14-1-2). Am citit si peste ... (vezi toată discuția)