avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... furt calificat din magazin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

furt calificat din magazin

Buna Ziua,
Am o problema :lucrez ca si lucrator comercial la o firma vineri pe 8 martie am avut un client care a "dorit"achizitionarea unui bun in valoare de 3300 ron am facut comanda pentru acel bun acest client a venit petru prima oara la mine in magazin iar la ora 17 a venit cu o a doua persoana pentru achizitionare bunului.Am purtat o conversatie cu acesta a dorit sa achizitioneze acel bun dar nu avea bani romanesi destui asa ca mia distras atentia cu altceva iar persoana care il asista mi-a inlocuit bunul cu o macheta au zis ca se reintorc dar nau facuto.Eum-am sesizat abia luni de dimineata si am verificat cutia bunului si am constatat nereguli am anutat sefii am facut sesizare la politie am depus plangeremi s-a spus sa astept o rezolutie de la parchet firma la care lucrez ma pistoneaza sa semnez o convetie din care reiese ca eu am sustras bunul din magazin si tot eu as fi vinovata ca nu mi-am asigurat paza pe bunul respectiv ;mentionez ca magazinul nu este dotot cu camere de luat vederi are doar sistem de alarma.
Multumesc Eugenia
Cel mai recent răspuns: eugeniaivan , utilizator 23:37, 15 Martie 2013
Dacă înlocuirea bunului a fost avizata de dvs, situaţia dvs nu este tocmai fericita
Firma va poate pistona mult si bine. Este de datoria lor sa asigure o paza eficienta a magazinului prin angajarea unei firme de paza sau a unui agent de paza, prin montarea unor camere de supraveghere. Sa nu semnati nici un fel de conventie sau alt document similar, pentru ca va poate complica viata mai tarziu.
nu pot aviza inlocuira bunului practic imi fur caciula singura si ma complic si mai mult
Avocatul firmei a transmis catre mine ca ma va actiona in instanta ce sanse de castig as avea?
Îmi cer scuze, exprimarea dvs nu a fost foarte clara, în acest caz este posibila obligarea dvs la plata prejudiciului.

Alte discuții în legătură

Amenda umflata andreeafarcas andreeafarcas Am pornit de curand-2 saptamani si jumate- un mic ABC;firma fiind cumparata iar spatiul in chirie. In situatia in care vanzarile sunt inca foarte foarte ... (vezi toată discuția)
Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)