avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... P.V.contraventie pt.,,refuz\'\' document - amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

P.V.contraventie pt.,,refuz'' document - amenda 2000ron

Acum 3 sapt.in timp ce ma deplasam cu auto taxi pe unul din bulevardele capitalei(fara client si fara sa fi gresit cu ceva),am fost oprit de un agent de la rutiera.A venit in dreptul geamului sofer si din obisnuinta i-am inmanat:permis,talon,C.I...Dl.agent fara a se prezenta,a spune de unde e si ce anume am savarsit(probabil nu era nevoie...?era deja rutinat pe asa ceva) ami cere si atestatul profesional,iar eu ai spun ca nu il am la mine si ca din cate stiu eu nu este de competenta dansului,ci a A.R.R.sau primarie,la care dl.agent ami spune,,esti prost imformat'' si ami cere si alte documente nespecificand exact ce anume ci doar ,,actele de taxi'' la care eu il intreb sa-mi spuna exact ce act doreste sa vada iar ,,acesta''pleaca spre masina de politie spunand ca refuz sa prezint actele.La 5 minute vine inapoi la geamul meu un alt agent cu un P.V.in mina,fara sa se prezinte si de unde este si ami spune doar atat:,v-am intocmit un p.v...semnati sau nu" si atat;bineinteles ca am refuzat sa semnez si agentul nr.2 a plecat ca si primul la masina.Dupa acestea m-am dat jos din masina si am mers linga masina de politie pt.a cere niste lamuriri cu privire la identitatea celor doi,p.v.,amenda,puncte de penalizare etc.si am fost tratat cu.....mi s-a inchis geamul in nas si nu am primit nici o explicatie/mentionez ca nu mi s-a citit procesul verbal,nu am fost intrebat daca am obiectiuni,nu au fost martori.Acum 3-4zile a venit politistul la usa cu p.v.si i l-a inmanat mamei mele si a pus-o sa semneze de primire.Pe p.v. apar scrise urmatoarele: faptul ca eu am refuzat sa prezint anumite acte, amenda-2000ron,numele unui martor asistent si la,,alte mentiuni' unde banuiesc ca eu aveam dreptul sa scriu ceva,scrie ca:de fata a fost ...X (alt nume decat cel scris la martor asistent)care nu a dorit sa semneze la rubrica martor asistent.Personal cred ca ceva nu e bine in toata povestea asta si bineinteles ca voi contesta p.v. si posil voi face si plingere impotriva celor doi.Astept pareri,sugestii.

Alte discuții în legătură

Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
Amenda+permis suspendat pt. 30 de zile raluk_2_1 raluk_2_1 Buna ziua, In speranta ca o sa ma puteti ajuta cu un raspuns, doresc sa va povestesc problema mea... Intr-o sambata seara,pe un drum in afara localitatii, am ... (vezi toată discuția)
Reclamatie agent de circulatie, recuperare acte liviuggz liviuggz Salut, Conduceam masina pe un bulevard cunoscut din bucuresti si dintr-o data mi-au iesit in fata pe trecerea de pietoni doua persoane.am franat brusc fara ... (vezi toată discuția)