avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aflare date despre proprietarii unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aflare date despre proprietarii unui imobil

buna ziua,
ma intereseaza cum pot afla daca cineva este copropietar la un imobil.
pot afla lucrul acesta dintr-un extras de informare de la ANCPI?
Multumesc ptr raspunsuri anticipat.
Cel mai recent răspuns: viomari , utilizator 16:06, 18 Martie 2013
Da, veti putea solicita un extras pt informare de la cartea funciara, care tocmai acest scop in are.
Extrasele de informare de carte funciară nu sunt la ANCPI ci la Biroul local al OCPI la care este întabulat imobilul. Puteţi solicita un astfel de extras de carte funciară având nr. cadastral al imobilului.
da am incurcat putin borcanele,stiu ca la primarie respectiva persoana detine nr de rol,dar la acest imobil sunt mai multi proprietari respectiv 1 parinte si copii.ma intereseaza cum pot dovedi ca una din aceste persoane are calitatea de copropietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine incheierile de carte funciara? bubu.g bubu.g Buna dimi!Dc ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care sunt pasii de urmat in cazul in care sunt proprietar(persoana juridica SA)pe mai multe imobile si am ... (vezi toată discuția)